Menu

Over ons

Sluiten

Even voorstellen

Mijn naam is Kevin Sullot, 34 jaar afkomstig uit het mooie Maastricht. Ik geef inmiddels ruim 10 jaar rijlessen in de categorie B. Door mezelf op de hoogte te houden van de laatste les- en opleidingstechnieken kan ik bij iedere leerling de juiste lesmethode kiezen en toepassen. 

Het belangrijkste is dat de leerling zich op zijn/haar gemak voelt in de auto, door een ontspannen sfeer in de lesauto te hebben zul je merken dat het leren makkelijker gaat. Ook als je er iets meer moeite mee hebt! Iedere leerling zal met geduld en rust begeleid worden, iedere leerling is tenslotte anders en dat is wat mijn baan ook zo ontzettend leuk maakt!

De auto

Bij Rijschool Kevin Sullot krijg je les in een Seat Ibiza FR Edition, de auto is voorzien van de allerlaatste technieken zodat je na het lessen op de hoogte bent van alle mogelijkheden die moderne auto's je bieden. In ons fotoalbum vind je een aantal foto's van onze lesauto.

Instructiekaart

Wanneer je bij onze rijschool lessen neemt zullen we je in alle rust begeleiden, iedere leerling heeft een aanpak op maat nodig om op de juiste manier geholpen te worden bij het aanleren van het rijden. Tijdens het lessen nemen we alles per stap door voordat we beginnen, op deze manier ben je goed voorbereid. Je voortgang wordt op een instructiekaart bijgehouden, op deze manier weten we precies welke lesstof behandeld is en op welke punten mogelijk extra aandacht is vereist. Met behulp van deze instructiekaart kunnen we de volgende les goed voorbereiden.